Собівартість ролів Sushi Icons. Орієнтовні технологічні карти для ролів від Sushi Icons.

Друзі, сьогодні хочу зробити новий огляд, а саме на ресторан суші Sushi Icons. Особисто мені дуже подобається цей заклад і частенько ми орієнтуємось на їх вишукані страви та їх подачу. Тому другий запис у цій новій добірці буде про них. Розберемо собівартість ролів та визначимо орієнтовні технологічні карти на філадельфію.

Рол Філадельфія від Sushi Icons

Sushi Icons собівартість суші та ролів. Технологічна карта філадельфії

Філадельфія від цього закладу виглядає дуже круто і я надіюсь, що клієнтам подають саме таку вишукану страву. Зараз розберемо орієнтовну технологічну карту.

На всі питання про суші та роли, їх технологічні карти і рецепти відповідаю всім у своїй спільноті в телеграмі “Сушист” . Підписуйтесь і пишіть, я там онлайн 24/7.

Технологічна карта філадельфії від Sushi Icons

Назва продуктуГрам/штЦіна за кгСобівартість
Рис130 г80 грн11 грн
Норі 1 шт300 грн/100шт3 грн
Сир філадельфія40 г500 грн30 грн
Авакадо20 г300 грн9 грн
Огірочок20 г300 грн6 грн
Лосось охолоджений100 г750 грн75 грн
Разом310 г134 грн
Філадельфія класична

Такс, ціна собівартість філадельфії від Sushi Icons дуже смачна, але не забуваємо, що у собівартість ще входить тисячі різних речей. Від зп і оренд до віхтика на кухні.

Ціна продажу філадельфії у закладі та на доставку – 410 грн. А собівартість продуктів – 134 грн. Маємо множник х3 від вартості продуктів. Якщо Ви читали огляд на Nindja Sushi, то пам’ятаєте, що у них множник був х4, можете почитати цей запис.

Моя особиста думка, що у Sushi Icons ідельна ціна філадельфії, яка абсолютно відповідає їх ролам. х3 – це стандарт для доставок та ресторанів. І коли ідеальний продукт – має ідеальну ціну, це дуже класно. Вау.

Рол у вугрі від Sushi Icons

Наступна класика суші ресторанів – це філадельфія у вугрі. Розберемо орієнтовну собівартість та технологічну карту для цього ролу від Суші Айконс.

Технологічна карта для ролу у вугрі від Sushi Icons

НазваГрам/штЦіна за кгСобівартість
Рис130 г80 грн11 грн
Норі1 шт300грн3 грн
Сир філадельфія50 г500 грн25 грн
Огірочок40 г300 грн12 грн
Вугор обсмажений50 г1500 грн75 грн
Унагі соус20 г100 грн2 грн
Кунжут білий10 г300 грн3 грн
Разом310 г131 грн
Орієнтовна технологічна карта для рола з вугрем

Маємо ось таку собівартість тільки продуктів для ролу з вугрем, а саме – 131 грн. Ціна продажу у закладі – 495 грн. Тут у нас собівартість продуктів помножена на 3.7. Давайте розберемось, чому роли з вугрем зазвичай дорожчі у продажі від тієї філадельфії. Рол з вугрем має більше інгредієнтів. Кожен з цих інгредієнтів потребує особливої уваги від сушиста. Вугор потрібно розібрати і правильно обробити. Унагі соус потрібно зварити, а кунжутик піджарити. Більша кількість процесів потребує більшої оплати. Плюс.

У наших доставках роли з вугрем також дорожчі за роли з лососем.

Висновок на огляд Sushi Icons

Я куштував у Львові їх роли і мені дуже сподобалось. Може здатись, що ціна завелика, але якщо зануритись поглибше і визначити їх технологічні карти та якість продуктів – думка про високу вартість одразу зникає. Хороший продукт має бути дорогим, а у Sushi Icons, після замовлення їх ролів думка про високу ціну одразу зникає. Молодці, я б дуже хотів наблизитись до їх якості та вартості вже готових страв.

На всі питання про суші та роли, їх технологічні карти і рецепти відповідаю всім у своїй спільноті в телеграмі “Сушист” . Підписуйтесь і пишіть, я там онлайн 24/7.

Поделиться с друзьями